Mit kínál a Lila Akác Idősek Háza és Ápoló Otthona?
 
 
Az Időskorúak Otthona (Fehérvárcsurgó felöli megközelítés esetén) a Bodajk községtáblától számított baloldalon a harmadik utcában található.
 
Az Otthon pontos címe: 8053. Bodajk, Fehérvári u. 12.
 
Az Otthon egy kétszintes épületben található, melynek ünnepélyes átadására 2004. július 9-én került sor.
 
A kétszintes épület, téglaépítésű gondozott parkban fekszik. Az apartmanok méretei: 21, 23, 25, 27, 29, 34, 36m2-esek és előszobából, fürdőszobából és parkettás szobákból állnak. A lakrészek többségéhez erkély is tartozik.
 
Az épület földszinti részén került kialakításra az ápolási részleg, ahol ágyhoz kötött gondozottak speciális kezelését ápolását tudjuk megoldani.
Az apartmanokban TV antenna csatlakozó, telefon bekötési és internet használati lehetőség, valamint nővérhívó berendezés található.
 
Alapítványunk kívánságra a lakrészeket berendezi, de lehetőség van arra, hogy a beköltözők saját bútoraikat, kedves használati tárgyaikat, magukkal hozzák.
 
Valamennyi szinten megtalálhatók a közösségi társalgók, és az egyéb kényelmi szükségleteket szolgáló szobák pl. könyvtár, olvasó szoba.
A földszinten alakítottuk ki az irodát, nővérszobát és az ebédlőt.
 
A kertben gondozott pázsit, kerti tűzrakóhely és pihenőpadok szolgálják az itt élők kényelmét.
A lakók számára kialakított parkolóban a személygépkocsik elhelyezhetők. A lakók kényelmét és biztonságát folyamatos egészségügyi szolgálat garantálja, továbbá az értéktárgyak megőrzését a központi széfben biztosítjuk. A magas szintű ellátás részeként "térítés ellenében" fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös, gyógymasszőr, természetgyógyász szolgáltatásai is rendszeresen igénybe vehető.
 
A Lila Akác Idősek Háza és Ápoló Otthona lakója nem lehet, aki valamilyen fertőző betegségben szenved, ön- és közveszélyes, esetleg szenvedélybeteg. A szerződés megkötésekor a leendő lakóktól orvosi igazolást kérünk, ezzel biztosítva a közösség nyugalmát.
 
Az itt élők mozgását senki és semmi nem korlátozza, de a vendégek fogadásakor a házirend előírásai az irányadók.
 

 

 
LILA AKÁC Idősek Háza
                                  és Ápoló Otthon